HolyTrainer

HolyTrainer er til dig, der elsker kyskhedslege eller som ønsker at stifte bekendtskab med denne pirrende form for stimulans. Som noget helt særligt er HolyTrainer lavet af 100% naturlige materialer og kan derfor bruges over længere perioder uden allergiske reaktioner og hudirritation. Så find din HolyTrainer i dag og glæd dig til en verden af fræk dominans.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 6 produkter

Holytrainer er kvalitet

Hvad gør Holytrainer unik?

Holytrainer i plast, men er lavet af 100& naturligt resin, også kaldt harpiks hvilket gør produktet unikt. Det reagerer på kroppens varme og materialet kan ændre karakterer alt efter temperatur. Materialet bliver mere fleksibelt og blødt, og der meget velegnet til langvarig brug. 

Materialet er fri for giftstoffer og allergivenlig. Dermed har du de bedste forudsætninger for langvarig leg. Hos Sinful går vi meget op i sikkerhed, og med Holytrainer kan vi 100% stå inde for produktet. En anden ting som gør Holytrainer kyskhedsbælter unikke er den integrede magic lock, hvilket gør at man ikke behøver en seperat hængelås. Dette gør det rigtig nemt at bruge Holytrainer.

Det eneste man skal gøre er at samle ringen og penisburet og fastgøre det med den medfølgende nøgle. Mange andre kyskhedsbælter har ofte flere dele hvilket kan gøre det en smule mere besværligt at samle og holde styr på når det er adskildt. Med Holytrainer får du et kvalitets kyskhedsbælte som er utrolig brugervenligt.

Hvordan bruger man Holytrainer kyskhedsbælte?

Vi anbefaler at du bruger en smule glidecreme når du tager din Holytrainer kyskhedsbælte på. Start med at tage ringen på som helst ikke skal sidde alt for stramt. Testikler udvider sig som regel, når varmen stiger og derfor skal der være lidt ekstra plads omkring ringen til at starte med. Hvis du ikke vælger at bruge glidecreme kan det også gøres i badet hvor vandet kan hjælpe med at få ringe på plads.

Når ringen er på, kan du klemme penis ind i penisburet (brug gerne ektra glidecreme her) og saml med ringen som allerede sidder på. Når de sidder udfra hinanden kan du med låse med den smarte låsemekanisme. Selve låsen ligner en form for cylinder, og det er nemt at betjene. Nøglerne til låsen følger også med. Ved hjælp af den såkaldte Magic Lock, undgår man bølvet med en normal hængelås. 

Kyskhedsbæltet er også svært at komme ud af i modsætning til billigere alternativer. Dermed kan partneren have 100% kontrol over manden.

Fordele ved Holytraineren

Holytrainer kommer i flere størrelser og varianter. Selve ringen passer næsten alle mænd uanset størrelse på penis. Længden på penisburet kan fås i flere længder, alt efter penisstørrelse og man kan lide de mere klemt eller lidt løsere. Uanset hvad kan du med Holytrainer være sikker på en fræk og pirrende oplevelse. Med Holy trainer forhindes manden i at få erektion og partneren kan kontrollere hvornår manden må slippes løs og få sine lyster indfriet. En utrolig frækt og pirrende oplevelse.

På alle kyskhedsbælterne sidder der små ventilationshuller så manden kan komme af med noget af varmen, der bliver genereret af penis.Samtidigt skaber det bedre komfort og hygiejne. 

Hvis du er i tvivl om forskellen på de forskellige varianter eller ikke ved hvilken størrelse Holytrainer du skal vælge er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig. 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk