Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Bon4

Bon4 er det ideelle sexlegetøjsmærke for dig, der vil eksperimentere med mandlig kyskhed. Bon4 fremstiller diskrete kyskhedsbælter i past, der kan bæres under tøjet og som kan lukkes med hængelås, så kun nøglebæreren bestemmer hvornår kyskhedsbæltet må tages af.

Bon4 - unikke kyskhedsprodukter til mænd

Brug Bon4 til mandlig afholdenhed

Er du mand, og har du endnu ikke stiftet frækt bekendtskab med verdens førende brand indenfor mandlig kyskhed? Så kan du hermed betragte dette som en kærlig opfordring! Hos Sinful har vi enormt skrappe krav til både kvalitet og design, og vi sælger kun det bedste af det allerbedste. Derfor har vi selvfølgelig valgt at være officiel forhandler af det populære, hollandske Bon4, som siden 2009 har været den absolut bedst sælgende producent af kyskhedsprodukter til mænd. Bon4s produkter er de helt rigtige til dig, der drømmer om at eksperimentere med erotisk dominans og afholdenhed, eller allerede er erfaren i BDSM og fetish-lege. Fælles for alle Bon4 produkter er, at de er designet med fokus på materialer i høj kvalitet, stort udvalg af størrelser og pasforme samt stort udvalg i varierende udtryk. Uanset om du er single eller i et parforhold, så garanterer vi, at du er havnet det helt rette sted, hvis du er på udkig efter pirrende og tirrende rekvisitter til at pifte sexlivet op. Skynd dig at gå på opdagelse i vores vidunderligt kinky bon4 sortiment, og tag din (eller jeres) kyskhedsleg til helt nye og nydelsesfulde højder!  

Kinky kyskhedsbælter og penisbure

Tænder du på at være lukket inde i længere tid uden at have mulighed for at blive pillet ved eller opnå erektion? Og ønsker du ikke at gå på kompromis med komforten? Så kan vi varmt anbefale dig et af Bon4s kyskhedsbælter i silikone. Den lette og fleksible silikone tillader dig at bære penisburet i længere tid uden unødig ubekvemmelighed. Kyskhedsbæltet er oven i købet så diskret, at du kan have det på inde under bukserne, men uden for soveværelset og tilmed foretage dig alt det, du plejer, mens du er bag lås og slå. Med det begyndervenlige Bon4 Kyskhedsbælte til mænd får du alt, du skal bruge til afholdenhed. Bæltet kan tilpasses penisser i alle længder, da der følger to penisbure i forskellige størrelser samt 4 forskellige baseringe med. Det eneste, du skal gøre, er at sætte penisburet fast på ringen med det medfølgende plast-bånd, lukke båndet med den dertilhørende låsepind, fastgøre hængelåsen og give nøglen til din (sex)partner. Foretrækker du smerte og tyngde over komfort som en del af legen? Så køb Bon4M Metal Kyskhedsbælte, der har et lækkert, råt look i rustfrit stål.  

Pirrende ball stretchers og butt plugs

Nå du (og/eller din sexpartner) er færdige med at lege kyske og afholdne, så kan I jo passende pifte seancen i soveværelset op med et par pirrende rekvisitter, der gør jeres sexfinale endnu mere fræk og nydelsesfuld. Prøv eksempelvis den lækre, smertelige Bon4 Parachute Ball Stretcher i læder, der monteres omkring pungen, lukkes med to spænder og kan suppleres med 1, 2 eller hele 3 vægte efter lyst og behov. Fortsæt den erotiske dominansleg og lad den af jer, der er den underdanige part bære den fyldige og fleksible Bon4 Dog Tail Buttplug, der logrer frækt og indbydende for hver bevægelse, og gør din (eller din partners) orgasme endnu mere intens, dyb og langvarig. Har du svært ved at finde rundt i junglen af kinky kyskhedsprodukter til mænd? Så kontakt vores søde og dygtige kundeservice, der sidder klar hver mandag til fredag fra 8.00 - 19.00. Har vi husket at fortælle dig, at vi har lynhurtig dag-til-dag levering, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 21? Og at vi sender alle produkter fra vores shop i diskrete pakker? Det er bare et par af grundene til, at vi kan prale af at være topscorer på Trustpilot med over 250.000 tilfredse kunder.  

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS