TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Lora Dicarlo

Er du til sensuelt, smukt og innovativt sexlegetøj, så skal du helt sikkert kigge nærmere på produkterne fra Lora Dicarlo. Det smukke og populære sexlegetøj er helt bestemt i en klasse for sig selv.

Lora DiCarlo - Innovativt og teknologisk sexlegetøj

En verdensændrende orgasme

Lora DiCarlo er baseret på en orgasme. Ikke idéen om en orgasme, den kom først senere, men et faktisk klimaks. Det siges, at den blandede orgasme, som også kaldes for en dobbeltorgasme, er den hellige gral af kvindelige orgasmer. Den har dette navn, fordi det er et dobbelt klimaks, der opstår, når du får en orgasme fra både g-punktet og klitoris på samme tid. De kvinder, der har været heldige nok til at få denne oplevelse siger, at det er en helt skør følelse, som en eksplosion, der spreder sig i hele kroppen, fra hovedet helt ned til tæerne.

Sådan en oplevelse var grundlæggeren af ​​Lora DiCarlo heldig nok til at prøve. Og da hun først havde fået én, så kunne hun ikke slippe tanken om at få endnu flere. Derfor ændrede hun sin karrierevej, grundlagde sit brand og begyndte at udvikle sexlegetøj tilbage i 2017.

Det første sexlegetøj, som blev produceret var et kombinationsprodukt, der skulle efterligne ægte sex med en menneskelig partner. For at opnå denne efterligning, valgte Lora DiCarlo at bruge robotteknologi og bionik med hjælp fra Oregon State University. Allerede to år senere modtog brandets første produkt, Osé, en pris på teknologimessen CES 2019. Men hendes lykke varede dog ikke længe.

Lora DiCarlo tager kampen op

At modtage en Innovationpris på en af ​​verdens største teknologimesser er bestemt ikke noget, man opnår hver dag. Så tænkt på, hvilket chok det var for Lora DiCarlo, da de fik at vide, at prisen var trukket tilbage! Grunden? Messen havde ikke lige opdaget, at det vindende produkt, Osé, var et stykke sexlegetøj, som de nu mente var strengt forbudt. De gik så langt som at kalde den innovative stimulator både umoralsk og uanstændig. De sagde desuden, at brandet ikke var velkommen på CES-messen, hverken nu eller i fremtiden. Men det ville denne powerkvinde ikke finde sig i.

Hun spurgte, hvorfor det var okay at vise VR-produkter, der ville blive brugt til at se pornofilm, men ikke en stimulator, der kunne tilfredsstille klitoris og vagina. Hun sagde også, at det var ren hykleri at forbyde deres produkt af de angivne grunde, men samtidig tillade andre producenter at have letpåklædte kvinder, som lokkemad i deres udstillingsområde. Og ved du hvad? Hun havde ret!

Produktet endte med at få sin pris tilbage og har sidenhen vundet flere andre. Og ikke nok med det, så hjalp Lora DiCarlo med at opdatere ​​messens retningslinjer, så seksuelle sundhedsprodukter nu officielt er velkomne. Det var dobbelt op på sejr. Men hvad kan du ellers forvente af kvinden, der har den berømte dobbelteorgasme som varemærke?

Innovation i alle situationer

Men hvordan fungerer disse revolutionerende produkter fra Lora DiCarlo? De fleste af dem vibrerer ikke, som du kender det fra en almindelig vibrator. I stedet kan de suge, massere og pulsere - tre fornemmelser, der kan give meget behagelige resultater.

Brandet startede med modellen, Osé, men med masser af feedback fra kunderne, kunne de kort efter allerede lancere efterfølgeren, Lora DiCarlo Osé 2. Den er meget mere fleksibel end sin forgænger, så den nemmere kan give mere rystende dobbeltorgasmer.

Hemmeligheden ligger netop i den dobbelte stimuli. Produktet har en lufttryksvibrator med den velkendte og elskede sugeteknologi, og mange mener faktisk, at det er markedets mest realistiske version. Derudover er der en del, der skal op i skeden, som i modsætning til konkurrenterne, ikke vibrerer. I stedet er der en kugle, som imiterer den velkendte ”kom her” bevægelse. Det hjælper med virkelig at massere g-stedet i dybden og voila, to typer stimulering, der kan give den berømte dobbeltorgasme.Begge teknologier findes desuden i andre produkter fra Lora DiCarlo, så du kan nyde dem separat.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS