Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug var 1

B Swish Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Gør dig klar til at nyde denne uimodståeligt let bølget butt plug fra B Swish. Denne Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug har en fritflydende vægt for ultimativ massering bagtil med sin støn-fremkalende form.

Denne 11 cm lange anal-elsker er lavet til at være dækket af en fugtig, vandbaseret anal glidecreme, og er derefter klar til at glide ind med den tilspidsede ende først. Den er 4 cm i diameter, hvilket gør denne plug vidunderlig for både begyndere og erfarne analeventyrere.

Den fritflydende vægt får den silkebløde plug til at bevæge sig indeni dig, mens den bløde silikone opvarmes til din kropstemperatur. Alt for at du får det bedste ud af den ekspert definerede silhuet. Tag på en solo-ekspedition eller start legen med din partner. Den udvidede base vil sikre, at pluggen forbliver på plads under hele sessionen.

Når du er færdig med det sjove, skal du rense din butt plug med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for sublim hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min bedømmelse
R - 5. dec. 2021
1. denne (B Swish Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug) 2. Feelztoys Bibi Butt Plug Sæt 3. Sinful BumBum Medium Silikone Butt Plug
B
Kurt - 25. sep. 2021
Super god størrelse
Helt ligetil stik
Anonymous - 13. mar. 2024
En god plug, der passer godt og føles som om, den er af god kvalitet. Jeg kan ikke mærke meget af en kugle inde i proppen.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS