Protex

Protex er et både velkendt og anerkendt kondom-mærke, der overholder alle EU’s produktkrav. De er fremstillet af naturgummi (latex) og findes i flere forskellige varianter. Alle varianter er påført glidecreme og er derfor utrolig brugervenlige. Har du brug for lidt mere råd og vejledning om kondomer, så læs her: Kondomer - den ultimative guide.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 10 produkter

Protex kondomer af høj kvalitet

Hvorfor vælge Protex kondomer?

Protex er et de mest kendte kondombrands i Danmark. Det er produceret af House of Denmark og er kendt for et stort udvalg af kvalitets kondomer. Når du køber Protex kondomer er du sikker på sikker grund - alle pakker er mærket som "high safe quality", hvilket betyder dig en ekstra tryghed for at kondomerne lever op til alle sikkerhedskrav og CE mærket. Da Protex er produceret i Danmark kan du være sikker på at få et godt kondom.

Kondomerne er produceret i naturgummi, hvilket gør dem meget behagelige at have på og sikrer en optimal oplevelse. 

Kondomer fra Protex er kvalitet

På Sinful.dk finder du de meste populære Protex kondomer, blandt andet Protex Classic som blev kåret som testvinder af kondomer i Rabatten på DR. Kondomet er i almindelig størrelse passer næsten alle mænd og med god plads i reservoiret. Derfor er dette kondom et rigtig godt begynder-kondom.

Men Protex har også mange andre gode kondomer. Du finder x-large, rillede og super tynde kondomer blandt sortimentet. Desuden findes der også Protex Glidecreme som er ideel til at bruge sammen med kondomerne. 

En anden fordel ved Protex er, at det er meget billige kondomer. Typisk vil du finde 10-pak kondomer til 39,- hvilket giver en meget lav styk-pris. Selvom det Protex er billigt er kvaliteten som sagt i top. Det er vigtigt for os du kan føle dig tryg når du vælger kondomer. Derfor forhandler vi kun kondomer som lever op til kravene og vi kan stå 100% stå inde for Protex. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Når du skal vælge kondomer fra Protex kan det være svært at finde ud af hvilke af de mange varianter du skal vælge. Hvis du er i tvivl om hvilke du skal vælge sidder vores kundeservice altid klar til hjælpe dig på mail eller telefon. Vi har stor viden om kondomer, både i forhold til hvilke størrelse du skal bruge, samt hvilke som bedst vil opfylde dine ønsker til et kondom.

Når du bestiller dine Protex kondomer, vil du modtage dem i en diskret pakke - og hvis du bestiller i dag, har du har allerede pakken i morgen og er klar til at lege. Sinful.dk er topscorer på trustpilot og har mere end 250,000 tilfredse kunder. Vi lægger stor vægt på at du får den bedste oplevelse!

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk