Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Womanizer W100 Klitoris Stimulator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500
 • Womanizer Pro W500

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator - KAMPAGNESÆT

På lager Bestil før kl. 17 og vi afsender samme dag (hverdage).

1.699,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator er en revolutionerende stimulator og en forbedret udgave af den populære Womanizer W100.

  Den stimulerer ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger på klitoris.

  Womanizer W500 har 8 stimulationsmuligheder, du kan vælge imellem.

  Stimulatoren har vundet prisen som "Mest innnovative tekniske sexlegetøj" på Xbiz Awards.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  KAMPAGNESÆT: Når du køber en Womanizer Pro W500 på Sinful.dk får du i en periode en masse ekstra tilbehør med, der gør din oplevelse med Womanizer Pro W500 endnu bedre. Udover den fantastiske klitoris stimulator får du også glidecremen Just Glide, der er udviklet specielt til at blive brugt sammen med din Womanizer. Du får derudover også Sinful Clean Sexlegetøjs Rens, Sinful Satin Blindfold og Bækkenbundskugler (dine bækkenbundskugler kan variere fra billedet).

  Womanizer Pro W500 er en ny og opgraderet udgave af den populære klitorisstimulator Womanizer W100 og har allerede vundet prisen som "Mest innovative tekniske sexlegetøj" på Xbiz Awards.

  W500 tilbyder 8 stimulationsindstillinger, hvor den originale W100 havde 5. Der er tilføjet 2 ekstra indstillinger i den "bløde" afdeling og 1 ekstra i de højere gear.

  Selvom man skulle tro, at det var kedeligt, at det er ved de lave indstillinger, der er kommet ekstra valgmuligheder, er der en grund til det. Fordi Womanizer er så kraftfuld i sin stimulation kan den for nogle kvinder virke for intens på selv de laveste niveauer.

  Klitorisstimulatoren omslutter klitoris og skaber derpå pirrende luftbølger i forskellige mønstre, som giver en lækker og let sugende fornemmelse, der er meget stimulerende. Selve klitoris berøres ikke direkte, men når lufttrykket omkring den skifter imellem at suge og puste, opstår der en vibrerende fornemmelse, som gør oplevelsen med Womanizer utrolig nydelsesfuld. Du kan også bruge den på brystvorterne, hvis du ønsker en sugende og pirrende fornemmelse der.

  Womanizer er ekstra lydsvag og på kun 42 dB. Den har samtidig fået en mere ergonomisk form og et pænere design. Der er ingen andre stimulatorer, der kan give dig samme følelse, som du får med Womanizer. Mange kvinder fortæller om, at de har fået multiple orgasmer, når de har brugt den fantastiske stimulator.

  Selve stimulatoren er ikke vandtæt, men det lille sugehoved, der sørger for alle de dejlige stimulationer, kan tages af og rengøres nemt med en sexlegetøjsrens. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk plast (stimulator). Medicinsk silikone (sugehoved).
  STIMULATION: Lufttryk og sugende bevægelser.
  OPLADELIG: Ja.
  STØRRELSE: L:12 cm, Ø: 6,2 cm.
  BATTERITYPE: Opladeligt lithium-ion-batteri (USB-oplader medfølger)
  STIMULATIONSMØNSTRE: 8 stk.
  BRUGERMANUAL: Engelsk og tysk.
  MEDFØLGER: Opbevaringspose, ekstra sugehoved og USB-kabel til opladning.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Generel Vurdering
  Elsker den !!! Vi har brugt rigtig mange penge på sexlegetøj, men denne er min ynglings, og den der bliver brugt hver gang manden ikke lige er ved hånden ☺️
  Alle kvinder burde virkelig have denne her
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Wow! Af alle de penge mig og min kæreste har brugt på sinful, så må det her siges at være de bedste brugte! Selvom det er mange penge, så er her et super lækkert produkt som i den grad lever op til forventlningerne! Eneste produkt som har kunne gøre hvad der bliver lovet! 6/5! Herfra!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Den kan varmt anbefales! Da jeg åbner æsken med Womanizeren bliver jeg meget begejstret. Hold op, hvor er den flot! Modellen, jeg har modtaget, har en lækker pink farve og er udsmykket med et smukt blomstermotiv forneden og en flot diamant, der fungerer som on/off knap. Det er så flot et stykke legetøj, at jeg helt har lyst til at lade den ligge fremme på reolen sammen med mine andre pyntegenstande.

  Jeg tester knapperne, inden jeg for alvor giver mig i kast med den.

  Suge/puste effekten på første niveau kan sagtens mærkes, og på trods af min skepsis om at blive suget direkte på klitoris, føles det virkelig, virkelig godt. Det er slet ikke så voldsomt som jeg troede, og man mærker ikke en decideret hivende effekt. Womanizeren har ingen vibrator, men suge/puste effekten giver alligevel en vibrerende følelse på området lige omkring klitoris som mundstykket hviler på. Jeg skal lige vænne mig til at jeg ikke behøver bevæge Womanizeren, når jeg først har placeret den.

  Jeg synes, det er fantastisk, at jeg efter at have været seksuelt aktiv i mere end 10 år, kan blive ved med at opdage nye former for orgasmer og måder at blive stimuleret på.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  En gave fra min mand <3 Jeg har fået Womanizer af min mand i gave og WOW. Jeg elsker den.
  Jeg nyder når den er skruet helt ned så den sådan helt ganske forsigtigt kilder omkring min klitoris. Jeg får de mest fantastiske og forskellige orgasmer med vibratoren.

  Jeg synes den er lidt dyr, men den er så dejlig og jeg vil ikke bytte den for noget andet.
  Så på den måde må det være den perfekte gaveide til en kvinde.
  5 5 1

  Du anmelder: Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator - KAMPAGNESÆT

  Hvordan vurderer du produktet? *