LELO Ora 2 Oralsex Simulator
LELO Ora 2 Oralsex Simulator
Spar 18%
1.049,00 kr
Læg i kurv
Spar 18%
LELO Ora 2 Oralsex stimulator rosa
LELO Ora 2 Oralsex stimulator blå
LELO Ora 2 Oralsex stimulator sort
LELO Ora 2 Oralsex stimulator sort
LELO Ora 2 Oralsex stimulator
LELO Ora 2 Oralsex stimulator

LELO Ora 2 Oralsex Simulator

4.6 (3)
1.295,00 kr 1.049,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

LELO Ora 2 er en ny og forbedret udgave af den sofistikerede og eksklusive oralsex simulator, der efterligner følelsen af en blød tunge.

Ora 2 masserer klitoris og det erogene område omkring klitoris med en kombination af intense pulseringer og sensitive, hvirvlende bevægelser. Ora 2 har en breddere tunge end sin forgænger, så tungen giver en endnu blødere følelse og en mere intens stimulation.

Med LELO Ora 2 får du hele 10 forskellige vibrationsprogrammer for endnu større nydelse. Alle programmerne kan justeres så du får præcist den intensitet, der passer til dig. Holder du den midterste knap inde i 3 sekunder, når Ora er tændt, aktiveres dens 'Intense mode', hvor vibrationerne er 30 % kraftigere end på højeste normale indstilling.

Den lækre oralsex simulator er lavet af silikone og er derfor blød og behagelig at bruge, i sær hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. 

LELO Ora 2 er opladelig og med sin diskrete størrelse kan du nemt tage den med i tasken, når du er på farten.

Vi anbefaler, at du rengør LELO Ora efter brug, så den altid er ren og klar næste gang lysten melder sig.

AWARD VINDER: I 2014 vandt Ora både et A' Design Award Platinum Trophy og en Cannes Lion Award for sit enestående design.

Detaljer

MATERIALE: Silikone og ABS
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
MÅL: 80 x 80 x 43 mm
VIBRATIONSTID: Op til 1 time
LADETID: 2 timer
STAND-BY: Op til 90 dage.
VANDTÆT: Ja
BATTERITYPE: Opladeligt (USB-oplader medfølger)
STIMULATIONSMØNSTRE: 10 rotations og vibrationsprogrammer.
JUSTERBAR: Ja, intensiteten kan justeres.
LYDNIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 3 knapper.
MEDFØLGER: Oplader, opbevaringspose og garanti.
BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.fl.

VARENUMMER: 14042.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Very nice design and functionality

It is AMAZING, very good sensation and fast orgasm guaranteed. For future improvements: the charging with cable, it should be able to be charged without a cable connected directed into the vibrator. I would also make it more handy , meaning, easier to grab when you are using it. Læs mere

-
5 4 1
Så lækker!

Materialet er så super lækkert at røre ved! Dens indstilling der reagerer på, hvor hårdt pres du bruger, fungerer så godt til at tirre sig selv. Den er dog lidt svær at lære at kende, har måtte kigge på brugsanvisningen flere gange, for at lære alle dens indstillinger at kende. Læs mere

-
5 5 1
Wauv!

Ora 2 er virkelig en vinder! Designet og kvaliteten af den, er simpelthen så lækker, at jeg faktisk udbrød ordet 'wauv!' da jeg fik den i hånden. Den føles så dejlig glat og blød mod huden. Den runde knub som skal imitere en tunge, er slet ikke så hård mod klitoris, som jeg først troede den ville være, da jeg sad med den i hånden.Den stimulerer klitoris på en perfekt måde, og sammen med de mange forskellige vibrationer kan jeg sagtes opnå klimaks med den. Den er meget lydsvag, indtil man når de tokraftigste indstillinger. Det er ikke oralsex, men det er helt klart et virkelig godt alternativ, som jeg kun kan anbefale. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk