Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

V VibeV Vibe par vibrator

V Vibe er p.t. verdens mest populære par vibrator og det er ikke uden grund at den har vakt så stor begejstring verden over. V Vibe er nemlig designet så I begge to kan nyde den på samme tid, imens I har sex. Den uformere V Vibe bruges på kvinden, hvor den stimulerer både klitoris og g-punkt, men de dejlige og kraftige vibrationer vil glæde jer begge. I får altså mere intens stimulation mens I nyder hinanden, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvilke stillinger I kan bruge V Vibe i. Derfor anbefaler vi klart V Vibe til alle jer par, der leder efter et nyt, spændende sexlegetøj, der kan glæde jer begge. 

På Sinful.dk finder du måde V Vibe 2 og den forbedrede V Vibe 3, der fjernbetjenes og har 40 % kraftigere vibrationer end forgængeren. 

Vidste du, at der også findes en V Vibe kvinder kan bruge alene? Den hedder V Vibe Thrill og stimulerer ligeledes både g-punkt og klitoris. Foretrækker du klitoris stimulation alene? Så prøv i stedet V Vibe Salsa eller Tango.

Er du tvivl om hvilket produkt, der passer dig eller har du spørgsmål til et produkt? Så kontakt endelig vores kundeservice på 70 77 70 70 eller på kundeservice@sinful.dk. 

Alle Produkter

Filter

3 vare(r)

3 vare(r)